IMG_4305.jpg
IMG_4895.jpg

Back to School Before & After

Due to high elevation we broke the space into sections & placed a rain garden at the bottom to collect the fallout. From there we implemented a classroom space complete with tree trunks for seats and native plants for extra beauty. In the back is an open space for the children to run around during recess. This project took Design With Nature literally while giving a place where children can play and learn. 

20150324_112407.jpg
20150425_123452.jpg
20150425_123516.jpg

Walk wAY TO FIRE PIT BEFORE & AFTER

This beautiful space was created for a client who wanted a grand space for social gatherings. We created a beautiful stone walkway to the grand fire pit with lighting to take an afternoon party to evening. 

20160516_172100.jpg
20160603_155022.jpg

Upgraded Staircase Before & After

Taking out the old stone and replaced the staircase with a more sleek design along with lighting for navigating up the stairs at night. We also added river rocks to compliment the stairs on the side with a few small plants.